Vacatures zoeken

Mijn profiel

Voor werkzoekenden, werkenden of werkgevers in de zorg. Registeer nu en maak je eigen zorgprofiel.

SIGRA Vitaliteitshuis voor medewerkers

Een goede gezondheid betekent dat je beschikt over een goede fysieke en mentale conditie, een energiek en levendig gevoel hebt, een goed gevoel over jezelf en kan genieten van je werk. Geef toe: Zo willen wij ons allemaal voelen? Het SIGRA Vitaliteitshuis helpt je hierbij.

Vitaliteitshuis voor iedereen

Het Vitaliteitshuis is een website, met daarop informatie over vitaal en gezond werken. Medewerkers uit de sector zorg en welzijn kunnen hier formatie halen, testjes doen en vervolgens actief aan de slag om zelf gezonder te leven.

Het Vitaliteitshuis is een online open platform waar iedereen terecht kan voor informatie over vitaliteit en gezondheid in relatie tot werk. Zo vind je informatie over beweging, levensfasen, ontspanning en voeding. Laat je inspireren!

Informeren over en verleiden tot

Gezondheid betekent alles over het aanpassingsvermogen van mensen aan de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven en om de leiding van jouw eigen leven te nemen. Om dit te beïnvloeden, moeten we beschikken over de juiste gezondheidsinformatie, want alleen dan kunnen we de nodige maatregelen nemen. Het vitaliteitshuis is ontwikkeld om je daarbij te ondersteunen.

Onlangs lanceerde SIGRA samen met Amsta het virtueel Vitaliteitshuis voor medewerkers om medewerkers te informeren over en te verleiden tot vitaler en gezonder gedrag.

Bereikbaarheid

Het Vitaliteitshuis is te bereiken via het nieuwe online loopbaanplatform voor ‘Werk in de zorg’: www.ZorgWerktZeker.nl.

Samenwerking

Het Vitaliteitshuis is een initiatief van SIGRA in samenwerking met Zilveren Kruis, gebaseerd op de theorie Huis van Werkvermogen. In samenspraak met SIGRA kunnen organisaties die aangesloten zijn bij SIGRA deze tool intern inzetten om meerwaarde voor de eigen medewerkers te creëren.

Email: