Vacatures zoeken

Mijn profiel

Voor werkzoekenden, werkenden of werkgevers in de zorg. Registeer nu en maak je eigen zorgprofiel.

Zorg dat het niet op straat komt te liggen; attentie!

Mogen we je aandacht voor privacy en informatieveiligheid? Het zorgvuldig omgaan met (persoons)gegevens is een belangrijk thema. Werk jij met privacygevoelige gegevens en wil je weten hoe je de veiligheid van die gegevens kunt waarborgen? Lees dan verder. Zo zorgen we er allemaal voor dat deze gevoelige gegevens niet op straat komen te liggen.

Bewustwordingscampagne

Van 3 tot en met 14 oktober 2016 wordt in de regio Groot Amsterdam aandacht besteed aan privacy en informatieveiligheid. De campagne is bedoeld om dit thema onder de aandacht te brengen bij patiënten en zorgprofessionals. Door hier gezamenlijk twee weken lang bij stil te staan, zorgen we ervoor dat zorgverleners extra aandacht besteden aan het integer en zorgvuldig omgaan met (persoons)gegevens. Situaties waarin de privacy geschaad wordt, worden immers voorkomen door bewust te handelen. 

Tips

Deze campagne wijst medewerkers in de zorg op het belang van informatiebeveiliging en geeft medewerkers handvatten hoe om te gaan met gevoelige informatie. Ga naar de SIGRA-website voor meer informatie en praktische tips.

De bewustwordingscampagne loopt gelijktijdig met de landelijke campagne Alert Online en de ZEKER campagne van de NVZ.

 

Email: