Vacatures zoeken

Mijn profiel

Voor werkzoekenden, werkenden of werkgevers in de zorg. Registeer nu en maak je eigen zorgprofiel.

Oproep: Schrijf jouw praktijkverhaal

 

Beste zorgmedewerker,

Op werkindezorg.nl vinden werkzoekenden banen in de zorg in Groot Amsterdam. Ook kunnen  aankomende studenten er informatie over werken en leren in de zorg lezen. Hen geven wij graag een zo realistisch en sprekend mogelijk beeld van werken in de sector. En wie kan een beter kijkje op de werkvloer geven dan jij?

Heb jij een bijzondere (werk)ervaring opgedaan waar je graag over wilt vertellen? Was er een cliënt die indruk heeft gemaakt, of vertel je graag over de bijzondere samenwerking met collega’s op de werkvloer? Of ben je bijvoorbeeld een vervolgopleiding gestart? Jouw verhaal kan andere mensen inspireren om voor de zorg te kiezen, of de overstap naar een andere zorgbaan te maken.

Vind je het leuk om mee te doen en jouw verhaal op werkindezorg.nl te lezen? Mail dan je verhaal in maximaal 500 woorden naar info@werkindezorg.nl. Zit het schrijven je niet bepaald in de vingers? Neem dan contact op met Waheeda Abdoelrahman (020 512 8888 of w.abdoelrahman@sigra.nl). Zij interviewt je telefonisch en zal jouw verhaal uitwerken. Met jouw inzending maak je bovendien kans op twee bioscoopbonnen.

Email: