Vacatures zoeken

Mijn profiel

Voor werkzoekenden, werkenden of werkgevers in de zorg. Registeer nu en maak je eigen zorgprofiel.

Ga aan de slag met je loopbaan en laat je vinden op Zorg Werkt Zeker!

Werk je al in de zorgsector en ben je op zoek naar een nieuwe baan of toe aan een nieuwe uitdaging in de zorg?  Maak de switch op het digitale mobiliteitsplatform Zorg Werkt Zeker (www.zorgwerktzeker.nl).

Behoud van gekwalificeerde medewerkers in de zorgsector en het helpen van ervaren zorgmedewerkers bij het vinden van nieuw werk. Dat zijn de belangrijkste doelen van het digitaal mobiliteitsplatform Zorg Werkt Zeker (www.zorgwerktzeker.nl).

Voor wie?

Het platform is bedoeld voor iedereen die werkt in de zorg en toe is aan een nieuwe uitdaging. Maar ook voor (dreigend) boventallige medewerkers in de zorg, medewerkers waarvan het contract niet wordt verlengd, vrijwillige loopbaankandidaten en re-integratie kandidaten.

Het platform is op dit moment alleen bedoeld voor medewerkers van de aangesloten zorginstellingen en biedt zowel medewerkers  als werkgevers een snelle manier om elkaar te vinden. Kandidaten kunnen zich op een eenvoudige manier digitaal presenteren aan zorgwerkgevers. Als medewerker  maak je een e-portfolio aan zodat werkgevers een goed beeld krijgen van jou en waar je naar op zoek bent.

En, niet onbelangrijk: op Zorg Werkt Zeker zie je vacatures soms  eerder dan dat ze extern worden geplaatst! Je kunt met één druk op de knop solliciteren.

Account aanmaken

Medewerkers van de hieronder genoemde  organisaties kunnen met een persoonlijk e-mailadres van de werkgever een account aanmaken. 

Onderstaande instellingen zijn aangesloten bij Zorg Werkt Zeker, maar er komen in rap tempo meer zorginstellingen bij!

   

 www.zorgwerktzeker.nl

 

 

 

 

 

 

 

Email: