Vacatures zoeken

Mijn profiel

Voor werkzoekenden, werkenden of werkgevers in de zorg. Registeer nu en maak je eigen zorgprofiel.

HBO-V in de ouderenzorg

Daar zit meer achter!  Zo heet de campagne over werken in de ouderenzorg. Op deze manier willen werkgeversorganisaties in de intramurale zorg en thuiszorg bij HBO-verpleegkundigen interesse wekken, want werken in de ouderenzorg is zeker niet saai. Daar zit veel meer achter. Er wordt veel gevraagd van je zelfstandigheid en oplossend vermogen.

Op de site www.daarzitmeerachter.nl kun je interactieve films zien en werkelijke situaties ervaren. In 3 levensechte interactieve films krijgen bezoekers van de campagnewebsite een inkijk in het werk van de HBO-verpleegkundige in de ouderenzorg. Daarnaast bevat de website Daarzitmeerachter.nl blogs van HBO-verpleegkundigen in de wijk en intramuraal, FAQ’s, een kennistest en meer.

KLIK op de foto om de trailer van de campagne te bekijken.Daar zit meer aCHTER

 

 

 

 

 

 

 

Wil je weten of werken in de ouderenzorg  bij jou past?

Kijk op de website van daar zit meer achter’! Studenten, docenten en zij-instromers moeten met een online experience ervaren hoe interessant het werk als HBO-verpleegkundige in de ouderenzorg is. De tweejarige campagne 'HBO-V in de ouderenzorg - Daar zit meer achter' werd door staatssecretaris Martin van Rijn gelanceerd. Lees hier zijn boodschap:

 "Werken met ouderen stelt hoge eisen aan de verpleegkundige. Je moet goed kunnen samenwerken met vrijwilligers, mantelzorgers en andere zorgverleners. Je moet weten welke nieuwe technologieën er zijn en hoe je die kan benutten. Je moet goede voorlichting kunnen geven en over de grenzen van je eigen beroep heen kunnen werken. Met deze campagne moet het lukken om veel verpleegkundigen ervan te overtuigen dat het werken met ouderen een prachtberoep is." Bekijk ook de video

.

Email: