Workshop Weer fris in je werk

Locatie:

Online, 09.30 - 11.00 uur

Datum:

08-12-2021 t/m 08-12-2021

Blijf sterk in je werk!

 

Wellicht ken je wel zo'n collega: iemand waarbij alles moeiteloos lijkt te lukken. Hoe doet hij of zij dat toch? Volgens onderzoeker Carol Dweck bepalen talent en intelligentie slechts ten dele hoe je presteert en of je lekker in je vel zit op je werk. Het andere deel heeft te maken met hoe je nadenkt over presteren. Het goede nieuws: de groeimindset die jou helpt groeien in je werk en lekker in je vel te zitten, is aan te leren! 

 Grijp de kans om deze mindset aan te leren en meld je hieronder aan voor de workshop Weer fris in je werk.

Programma

  • Introductie in de groeimindset 
  • Welke mindset heb jij vaak op het werk? Oefening 
  • Wat kan mijn brein? 
  • Hoe werkt een leerproces?
  • Welke mogelijkheden heb ik om mijzelf te ontwikkelen?


Over de trainer
De trainer van de workshop  is Bregje Muller. Zij is coach en trainer en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met loopbaan-, leer- en ontwikkelvragen. Als loopbaancoach is ze verbonden aan het project Sterk in je werk.

Tijdens haar werk als studieadviseur en studentendecaan op de Vrije Universiteit van Amsterdam en tijdens haar werk als trainer/coach bij Muller Studiecoaching heeft zij zich gespecialiseerd in de groeimindset, in faalangstbegeleiding, loopbaanbegeleiding en het trainen van leervaardigheden. Haar doel is om mensen te laten ontdekken waar ze blij van worden en om ze de vaardigheden en het vertrouwen te geven om de ontwikkeling op dat specifieke gebied aan te gaan. Als dat gelukt is, dan is haar missie geslaagd!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de website van Sigra.